Deze webwinkel maakt gebruik van cookies
Meer informatie »

Landkaart Domein Mentaal Welbevinden

Op weg naar meer kwaliteit van leven voor de cliënt

Het landschap op de landkaart Domein Mentaal Welbevinden is een metafoor voor het leven. De wegen en plaatsen op de kaart staan symbool voor gebeurtenissen, emoties en overwegingen. Op de achterkant van de kaart staan voorbeeldvragen. Op deze manier helpt de kaart (contact)verzorgenden en andere zorgmedewerkers meer inzicht te krijgen in het domein mentaal welbevinden, een van de vier domeinen in het zorgleefplan. De kaart inspireert om met bewoners in gesprek te gaan over hun leven over wat zij voor hun mentaal welbevinden belangrijk vinden.

De landkaart (A2 formaat) maakt onderdeel uit van het reispakket Mentaal Welbevinden. Om u te helpen samen met cliënten de reis naar meer aandacht voor mentaal welbevinden uit te stippelen, bevat het reispakket tevens een aantal routekaarten.
Er zijn routekaarten voor:


Indien u meer dan 10 exemplaren wilt bestellen is korting mogelijk, stuur vooraf een mail naar r.boomstra@vilans.nl voor een prijsopgave.

Auteur(s): H. Boers, M. Cuijpers, G. Jagt, J. Klare
Jaartal: november 2012
Uitvoering: Spel
Druk/editie: 1
Trefwoord: beleid, zorg thuis, levensvragen, kwaliteit van zorg, clientenperspectief, communicatie, zorgplannen, kwaliteit van leven, levensvragen, zorgpersoneel

Prijs: €17,00
  • Gratis verzending Nederland en BelgiĆ«