Deze webwinkel maakt gebruik van cookies
Meer informatie »

Het Omaha System Spel

We gaan spelen! Pak een kaart, lees de casus en ga samen met je (spel)team bepalen welk aandachtsgebied passend is. Hoe scoor jij status, kennis en gedrag? En zou de rest van je team hetzelfde doen? Zet alle stappen en maak de cirkel rond met het Omaha System Spel!

Door spelenderwijs te werken met het Omaha System krijg je een goed overzicht. Je ziet letterlijk welke stappen je zet. En door er samen met je team over in gesprek te gaan, merk je hoe goed het is om je kennis te verwoorden. Ervaar het nu zelf met het Omaha System Spel!

Het Omaha System spel is geschikt voor iedereen; van beginnende student tot ervaren zorgprofessional. De moeilijkheidsgraad is afhankelijk van de casus. Kies je een makkelijke casus? Of breng je een eigen casus in die je met je team wilt evalueren? Het kan met het Omaha System spel.

Het spel bestaat uit twee delen:

  1. Een spelkleed van duurzaam vinyl (aangeleverd in een koker).
  2. Een doos met handleiding, spelkaarten, pennen, post-its en pionnen.


LET OP
: Om het spel te kunnen spelen, moet je gebruik maken van het boekje Het Omaha System – een introductie. Klik hier om te bestellen: https://www.vilanswebwinkel.nl/webwinkel/het-omaha-system/63112

Aantal spelers: 5

Duur van het spel: drie kwartier

Auteur(s): Dorien Ruiter en Seline Noteboom
Jaartal: 2016
Taal: nederlands
Druk/editie: 2
Uitgever: Vilans
Trefwoord: Omaha System Spel onderwijs teamontwikkeling

Prijs: €110,00
  • Gratis verzending Nederland en BelgiĆ«